Svet-Stranek.cz
Nechte se hýčkat ... Jsme tu pro Vás již 16 let
ART Studio Lenka

Radiofrekvence:Nechte se hýčkat ... Jsme tu pro Vás již 16 let

Radiofrekvence

Radiofrekvence-RF je "nechirurgický lifting", který především vypíná a zpevňuje pokožku a nepůsobí do takové hloubky jako ultrazvuková kavitace


Radiofrekvenční technologie RF je nejstarší metodou používanou v oblastiestetické  medicíny pro ošetření problémových partií, jakými jsou povislá bříška, pomerančová kůže na nohou či vrásky v obličeji.

Indikace: vyhlazení vrásek, vypnutí pleti, vypnutí dekoltu, rozpouštění tuků, vyhlazení pomerančové kůže, formování postavy, boj s celulitidou

Aplikace:obličej, krk, dekolt, paže, břicho, hýždě, stehna

Radiofrekvenční technologie fungují na principu zahřátí cílové tkáně napožadovanou teplotu a toto teplo vyvolává požadovaný efekt ošetření.  

Nedostatek kolagenových vláken v tkáni způsobuje její nerovnost a nerovnoměrné rozložení těchto vláken má za následek vytvoření postupných prohlubenin – vrásek či pomerančové kůže. Kolagen je možné stimulovat v těle pomocí působení tepla a mikroproudů, jež pomohou tyto vlákna regenerovat a znásobit jejich počet až desetinásobně. Prvotní efekt ošetření je vypnutí pokožky a pocit stažené kůže v obličeji,dekoltu či na nohou – toto představuje okamžitý efekt ošetřen í– v následujících dnech dochází k obnově vláken – obnova kolagenových vláken je dlouhodobý proces trvající cca 3 týdny.

OŠETŘENÍ JE VHODNÉ PRO ŽENY I MUŽE