Svet-Stranek.cz
Nechte se hýčkat ... Jsme tu pro Vás již 16 let
ART Studio Lenka

Kryolipolýza:Nechte se hýčkat ... Jsme tu pro Vás již 16 let

Kryolipolýza

Dejte tuky k ledu a jednou provždy zhubněte díky převratné novince!

Ošetřují se: bříško, boky, zadeček, vnitřní a vnější stehna, záda, kolena, lýtka a paže.

Výsledky jsou srovnatelné s běžnou tumescentní liposukcí. Během jednoho ošetření se odbourá minimálně 25 až 30 % tuku!  Kryolipolýza je nejúčinnější neinvazivní liposukce a její výsledky jsou srovnatelné s invazivní a bolestivou liposukcí.

Kryolipolýza ničí tukové buňky jednou provždy.

Kryolipolýzou se tukové buňky ničí nevratně. Navíc nedochází k nerovnostem.  Při ošetření vždy platí, že minimální doba "nasátí" na jednu oblast je 50 minut, při větší tukové vrstvě se doba prodlužuje až na 60 minut. POZOR!!! Minimální doba působení mrazu je 50 minut, konkurence slibuje ošetření jedné partie za 60 minut s tím, že čas dělí 30 + 30 - někteří i více, za tuto krátkou dobu není možné tukové buňky zničit. Jen při správném postupu je kryo účinná.

Principem je řízené ochlazování tukových buněk, vedoucí ke krystalizaci lipidů. Poté nastává apoptóza – odumírání a postupné uvolňování odumřelých buněk. Jakmile jsou poškozené buňky odstraněny, tuková vrstva se nemodeluje a zmenšuje, neboť tukové buňky se shlukují zpět k sobě, vytlačují prázdná místa a zmenšují tak tukovou vrstvu. Cílené zmrazování tukových buněk probíhá skrz povrch pokožky, aniž by se poškodila okolní tkáň. Tukové buňky jsou na chlad více citlivé než pokožka, nervy a svaly. Proces je postupný, bezpečný a nezvyšuje hladinu cholesterolu a triglyceridů. Výsledek je prokazatelně viditelný po 6 - 8 týdnech.

Po jedné aplikaci dochází k trvalému úbytku 25 – 30 % tukových buněk v ošetřované oblasti.Stav je trvalý, na 1 oblast postačí 1-2 ošetření. Procedura trvá hodinu a poté se nemusíte omezovat a můžete se zase pustit do každodenních činností. Mezi jednotlivými aplikacemi na stejnou partii je potřeba dodržet dvouměsíční pauzu vzhledem k postupnému odumírán

OŠETŘENÍ JE VHODNÉ PRO ŽENY I MUŽE